Program

 

FOCIZZUNK  EGYÜTT- GYERMEKOTTHONOKBAN ÉLŐ GYEREKEKKEL

 

Simon Tibor gyerek- és fiatalkorában a második kerületben egy gyermekotthonnal szemben lakott. Sok időt töltött az itt élő és focizni szerető gyerekkel és ebből későbbi barátságok is lettek.

A másik ok, amiért mi vállaltuk, hogy segítünk az „otthonos” gyerekeknek, hogy a  közel két évtizedes múlttal rendelkező közhasznú alapítványunkat az EMMI Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatósága megkereste, és  együttműködési megállapodást kötöttünk azzal a céllal, hogy a szociális gyermekintézményekben élő gyermekek számára adjunk  lehetőséget az egészséges életmódra, és a fair play szellemét elsajátító nevelés keretében szervezzük a labdarúgás lehetőségét.

Egyetértettünk abban, hogy a labdarúgás népszerűsítése, a sportolási hajlandóság növelése, az egészséges szabadidős testmozgás és a tehetséggondozás mellett az örömszerzés, a közösségi nevelés és a csapatszellem erősítése kiemelten fontos a szociális gyermekvédelmi intézményekben elhelyezett gyermekek számára.

A 2017/2018 bajnoki évben valamennyi Bozsik korosztályban részt vettünk az MLSZ versenyrendszerében.

Leigazoltunk nyolc csapatnyi gyereket (valamennyi új igazolás), s a gyerekek mind szociálisan mind szakmailag sokat fejlődtek egy év alatt. Két a labdarúgáshoz kiemelkedően jó érzékkel rendelkező gyerekünk magasabb osztályba igazol.

Támogatóink